Met ingang van 1 januari 2018 zijn wij bestuurlijk gefuseerd met Stichting Kinderopvang Heerhugowaard. Dit betekent dat Stichting Kinderopvang Harenkarspel en Stichting Kinderopvang Heerhugowaard onder één bestuur vallen.

Stichting Kinderopvang Heerhugowaard is een intensieve samenwerking aangegaan met Stichting Flore (waar o.a. de Barbaraschool en de Doorbraak onderdeel vanuit maakt). Samen vormen we per 1 januari 2018 één organisatie voor opvang en onderwijs onder de naam: Blosse.

Op alle Flore scholen gaan we samen Kindcentra creëren waar kinderen van 0-13 jaar zich optimaal kunnen ontwikkelen en samen kunnen spelen. Wij spelen daarmee in op een toekomst waarin onderwijs en opvang samenwerken dan wel samengaan. Een toekomst waar de behoeften van het kind en ouders centraal staan en waar sprake is van een doorgaande lijn van 0 tot 13 jaar.

Stichting Kinderopvang Harenkarspel staat helemaal achter de ontwikkeling van Kindcentra en wil daarom graag meewerken om dit voor de kinderen in Tuitjenhorn en Warmenhuizen mogelijk te maken. De huidige medewerkers blijven en zijn blij dat ze aan deze ontwikkelingen mogen meewerken.

Voor u en uw kinderen verandert er vanaf 1 januari 2018 niets in de persoonlijke bezetting of opvangdagen. De opvang wordt gecontinueerd met de voor u bekende medewerkers, openingstijden en opvangdagen. Ook blijven we samenwerken met Surplus in basisschool Torenven in Warmenhuizen.

Ienke de Koning heeft besloten om per 1 januari 2018 te stoppen als directeur en met pensioen te gaan. De directievoering wordt per die datum overgenomen door Jeanette de Jong van Stichting Kinderopvang Heerhugowaard.

Kijk hier voor de Oudernieuwsbrief Kind & Ko