Oostwal 4

1747 EZ Tuitjenhorn

Centraal telefoonnummer: 0226-393970

Registratienummer LRK: 136787575


Kinderdagverblijf Snoopy heeft vijf groepen die elk hun eigen groepsruimte hebben: de Blauwe groep babygroep voor kinderen van 10 weken tot 2 jaar en vier verticale groepen voor kinderen van 10 weken tot 4 jaar: de Rode, Groene, Gele en Oranje groep. De Rode groep heeft de mogelijkheid om een beperkt aantal kinderen flexibele opvang te bieden.
De Blauwe en Rode groep komen uit op de centrale hal, de Groene, Gele en Oranje groep grenzen aan de speelzaal. De speelzaal heeft een grote grondbox voor de allerjongsten, maar biedt ook volop uitdaging voor de grotere kinderen (glijbaan, speelauto, leestent). Gedurende de dag zijn er verschillende momenten waarop de kinderen van verschillende groepen elkaar kunnen ontmoeten in de hal of de speelzaal.
Elke groep heeft eigen slaapkamertjes (er is ook de mogelijkheid om in een buitenbedje te slapen), en een aangrenzende verschoon- en toiletruimte. Ook heeft Kinderdagverblijf Snoopy een atelier voor knutselactiviteiten of 3+activiteiten (voor de oudste peuters), en een centrale keuken. Verder is er nog een grote tuin waar de kinderen naar hartelust kunnen spelen in de zandbak, appels kunnen rapen van de appelboom, fietsen, glijden van de glijbaan of een kijkje nemen bij het kippenhok.

 

→ Openingstijden

Pedagogisch werkplan KDV Snoopy

GGD Inspectierapport KDV Snoopy 2018

 

Schrijf uw kind vandaag nog in:

Inschrijfformulier

Wilt u eerst een keer vrijblijvend rondkijken? Tijdens een rondleiding laten we de locatie zien en leggen we onze werkwijze uit. Maak snel en eenvoudig een afspraak:

Rondleiding