Doorbraak 22

1749 AM Warmenhuizen

telefoon: 0226-399921

Registratienummer LRK: 207745079

Kinderdagverblijf Snuffie is gelegen naast Brede School de Hoge Ven en heeft twee groepen die elk hun eigen groepsruimte hebben:de Paarse en de Lila groep. Beide groepen zijn verticale groepen en bieden opvang voor kinderen van 10 weken tot 4 jaar.
De groepen komen uit op de speelzaal. De speelzaal heeft een grote grondbox voor de allerjongsten, maar biedt ook volop uitdaging voor de grotere kinderen (speelkasteel met glijbaan, speelauto). Gedurende de dag zijn er verschillende momenten waarop de kinderen van de groepen groepen elkaar kunnen ontmoeten in de speelzaal.
Elke groep heeft eigen slaapkamertjes (er is ook de mogelijkheid om in een buitenbedje te slapen), en een aangrenzende verschoon- en toiletruimte. Er is een centrale keuken. Verder is er nog een grote tuin met voldoende uitdaging om te spelen in de zandbak, te fietsen, of te glijden van de glijbaan. Tussen de basisschool en Kinderdagverblijf Snuffie in ligt de ‘kas’: deze is gedeeltelijk ingericht voor de grotere peuters om meer speelruimte te hebben bij slecht weer.

→ Openingstijden

Pedagogisch werkplan KDV Snuffie

GGD Inspectierapport KDV Snuffie 2018

Schrijf uw kind vandaag nog in:

Inschrijfformulier

Wilt u eerst een keer vrijblijvend rondkijken? Tijdens een rondleiding laten we de locatie zien en leggen we onze werkwijze uit. Maak snel en eenvoudig een afspraak:

Rondleiding