De Stichting Kinderopvang Harenkarspel biedt verschillende vormen van kinderopvang, voor kinderen van 0 tot en met 12 jaar, afgestemd op de ontwikkeling en behoeftes van kinderen EN hun ouders.

Een jonge baby heeft vooral behoefte aan veiligheid, warmte en liefdevolle aandacht. Een dreumes probeert de wereld al wat meer te verkennen, en de meeste peuters gaan actief op zoek naar meer uitdaging, en leren vooral samen met andere kindjes te spelen. Nog even en dan al weer naar de basisschool!  Voor kinderen van o tot 4 jaar bieden wij daarom Dagopvang bij onze kinderdagverblijven, en peuters van 2-4 jaar kunnen ook naar de Peuterschool.
We snappen dat het voor u als ouders belangrijk is dat de opvang goed geregeld is, en proberen daarom zo goed mogelijk aan te sluiten bij thuis.

Als je al zo groot bent dat je naar de basisschool gaat, zijn er weer hele andere dingen belangrijk: na schooltijd (of misschien ook wel voor schooltijd) even rustig bijkomen, gezellig met leeftijdsgenoten een spelletje doen, creatief bezig zijn of gewoon even lekker buiten spelen. En in de vakantie een lange dag naar de BSO, dus lekker veel tijd voor een uitstapje, een thema of project waar aan gewerkt wordt, of samen de keuken in en cakejes bakken.
Ook hier proberen we zo goed mogelijk aan te sluiten bij de behoeftes van kinderen en ouders. Daarom bieden we naast “gewone” Buitenschoolse Opvang (dus opvang na schooltijd), ook opvang tijdens de schoolvakanties en op studiedagen (bij voldoende aanmeldingen), en ook opvang VOOR schooltijd.