U kunt uw kind inschrijven door onderstaand Inschrijfformulier te gebruiken (downloaden, uitprinten en ingevuld terugsturen naar Blosse, W.M. Dudokweg 47, 1703 DA Heerhugowaard).

Inschrijfformulier Kinderdagverblijf

→ Inschrijfformulier Flexibele opvang

Het inschrijfgeld bedraagt 25,= per gezin. Dit kunt u overmaken op BIC:RABONL2U rekening NL20RABO 0156496100 t.n.v. Blosse Opvang Harenkarspel.).

Als u al een kind op het KDV of de BSO heeft, hoeft u voor volgende kinderen geen inschrijfgeld te betalen. Na ontvangst van het inschrijfformulier en het inschrijfgeld ontvangt u een bevestiging van inschrijving.

U kunt uw kind inschrijven voor het KDV vanaf het moment dat u de vermoedelijke bevallingsdatum weet. In geval van adoptie kunt u zich inschrijven wanneer de vermoedelijke aankomstdatum van uw kind bekend is. Het minimum aantal dagdelen dat u uw kind kunt plaatsen op het Kinderdagverblijf is vastgesteld op twee dagdelen. Voor ouders wiens kind later geboren wordt dan opgegeven, kan de plaatsingsdatum maximaal met een maand worden verlengd.

Voor vragen over inschrijving en plaatsing bij het KDV kunt u natuurlijk altijd even contact opnemen met de afdeling Klantcontact: 072-5660200 of via de e-mail: klantcontact@blosse.nl

Ook is het natuurlijk mogelijk om eerst te komen kijken op een van onze vestigingen.

Maak nu vrijblijvend een afspraak voor een rondleiding