U kunt uw kind inschrijven voor de BSO door onderstaand Inschrijfformulier te gebruiken (downloaden, uitprinten en ingevuld terugsturen naar Blosse, W.M. Dudokweg 47, 1703 DA Heerhugowaard)

→ Inschrijfformulier BSO

 

Het inschrijfgeld bedraagt 25,= per gezin. U kunt dit over maken op BIC:RABONL2U rekening NL20RABO 0156496100 t.n.v. Blosse Opvang Harenkarspel.

Als u al een kind op het KDV of de BSO heeft, hoeft u voor volgende kinderen geen inschrijfgeld te betalen. Als uw kind doorstroomt van het kinderdagverblijf naar de Buitenschoolse Opvang is hiervoor ook geen inschrijfgeld verschuldigd. Na ontvangst van het inschrijfformulier en het inschrijfgeld ontvangt u een bevestiging van inschrijving.

Voor de BSO kunt u uw kind inschrijven vanaf het moment dat hij of zij 2 jaar is geworden. Het minimum aantal dagdelen voor de BSO is vastgesteld op een dagdeel (d.w.z. een middag na schooltijd, of een halve dag tijdens de schoolvakanties).

Het is mogelijk uw kind flexibel te plaatsen op de Buitenschoolse Opvang, bijvoorbeeld de ene week drie dagen en de andere week twee dagen. Afhankelijk van de bezetting van de groepen wordt gekeken naar de mogelijkheden.

Voor vragen over inschrijving en plaatsing bij de BSO kunt u natuurlijk altijd even contact opnemen met de afdeling Klantcontact: 072-5660200 of via de e-mail: klantcontact@blosse.nl